DrechtStadLoop in het kader van Oncologie

Inschrijven

Inschrijven voor de DrechtStadLoop is mogelijk vanaf 1 juni 2019. Om zo snel mogelijk een goede uitslag van de wedstrijd op te maken is het van belang dat uw gegevens correct ingevuld zijn op het (on-line) inschrijfformulier. Let daarbij vooral op naam, geslacht en geboortedatum. Alvast bedankt voor uw medewerking! Voor-inschrijving is zowel voor u als voor ons veel efficiënter.

Je wilt aan de  COKD Puppy Run of de 1000 m jeugdloop meedoen
U kunt on-line voor-inschrijven voor de DrechtStadLoop 2019 tot en met zaterdag 15 oktober 2019 (23:59). Je startnummer ligt dan voor je klaar op de wedstrijddag.

Deelname aan de Puppy Run of Jeugdloop is gratis bij voor-inschrijving. Bij na-inschrijving zijn de kosten € 2,-.

U wilt aan de 3-, 5- of 10 km prestatieloop meedoen
U kunt on-line voor-inschrijven voor de DrechtStadLoop 2019 tot en met zondag 15 oktober 2019 (23:59). Uw startnummer met chip ligt dan voor u klaar bij Runnersworld in Dordrecht in de week van 29 oktober tot 3 november. En ... u betaalt minder bij voorinschrijving!

Deelname aan de 3 km Dental Clinics Beginnersloop kost € 7,- bij on-line inschrijving. Deelname aan de 5 km da Vinci of 10 km Zoomer Makelaardij prestatieloop kost € 10,- bij on-line voor-inschrijving.

U wilt aan de Agro Delta halve marathon meedoen
U kunt on-line voor-inschrijven voor de DrechtStadLoop 2019 tot en met zaterdag 15 oktober 2019 (23:59). Uw startnummer met chip ligt dan voor u klaar bij Runnersworld in Dordrecht in de week van 29 oktober tot 3 november. En ... u betaalt € 5,- minder bij voor-inschrijving!
Deelname aan de Agro Delta halve marathon  € 15,- bij on-line voor-inschrijving.
 


Alle betalingen vinden plaats door middel van een eenmalige machtiging (automatische incasso giro- of bankrekening). Incasso vindt plaats enkele dagen voor de loop. Restitutie van voor-inschrijving is helaas niet mogelijk.

Na-inschrijving
On-line na-inschrijven kan vanaf 15 oktober tot en met 1 november maar u betaalt dan extra.

Na-inschrijving, bij de startlocatie, is uitsluitend mogelijk op de wedstrijddag vanaf 11:30 tot een half uur voor de start, ‘zolang de voorraad strekt’ (op = op)! Maar veel beter: voorkom de rijen bij de na-inschrijfbalies , maak a.u.b. gebruik van de on-line inschrijving!

Vragen, opmerkingen, problemen?
Heeft u problemen met uw inschrijving? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de organisatie. op met de organisatie, wacht niet tot de wedstrijddag!

Aanvullende gegevens